Termotisak
Napomena: Dizajn ove stranice je vidljiv samo u grafi�?kim Internet pretra�iva?ima koji podržavaju web standarde , ali njen je sadržaj vidljiv u svim pretraživa�?ima i Internet ure�?ajima. Da bi vidjeli ovu stranicu kako je zamišljena i izvedena nadogradite na web preglednik koji podržava standarde.
Termotisak, Sitotisak i Kompjuterski vez na tekstilu

Termotisak je tehnika dotiska na već šivene odjevne predmete: majice, trenirke, dresove, kape, prsluke, reflektirajuće prsluke, hlače, radna odjela, kombinezone i ostale prirodne i sintetičke tkanine koje su u stanju podnijeti temperaturu od 140-160°C koja je potrebna da bi se motiv izrađen od termofolija ili kolor preslikač prihvatio za podlogu.

U ponudi imamo nekoliko vrsta materijala koji se koriste pri prijenosu termotiskom:

  • videoflex ili vinyl daje efekt glatke gumirane strukture, motiv se nakon dizajniranja, kompjuterski reže od videoflex termofolije po željenom šablonu i kasnije se termopresom prenosi na tkaninu.
  • stripflock ili flock daje plišani reljefan efekt, motiv se nakon dizajniranja, kompjuterski reže od stripflock termofolije po željenom šablonu i kasnije se termopresom prenosi na tkaninu.
  • termoreflex reflektirajuća folija koja se koristi kod službi kao što su POLICIJA, VATROGASCI, ZAŠTITARI... motiv se nakon dizajniranja, kompjuterski reže od termoreflex folije po željenom šablonu i kasnije se termopresom prenosi na tkaninu.
  • izrada full-color preslikača po narudžbi koji su otporni na pranje do 60°C (samo za vlastite potrebe, tj. ako se radi i dotisak na majice)

Osim termotiska u mogućnosti smo Vaše natpise aplicirati tehnikom sitotiska ili kompjuterskog vezenja (T-shirt majice, polo majice, kape, kombinezoni, radna odjela, pregače, prsluci...).


Započnite raditi s nama, kontaktirajte nas danas:

Nemate internet stranicu, a željeli biste iskoristiti najjednostavniji i najbrži način komunikacije danas? Nema problema!

Zatražite ponudu za izradu ili redizajn Vaših web stranica putem našeg intuitivnog i iscrpnog web upitnika.
Za sve ostalo kontaktirajte nas i mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo Vaše želje.

Možete nas nazvati na: 021/260 377 ili 091/502 2823 ili 098/691 916

Ili poslati fax s upitom na: 021/260 378.

Copyright ©2003-2013 Grafikaplus. login

Firefox, najbolji internet preglednik